Gratis parkering og kun 10 min med buss til sentrum

Trenger du en midlertidig leilighet? Kom til oss!!

Hos oss bor du i et stille og rolig parkområde

Hos oss bor du i et stille og rolig parkområde plassert på Melkeplassen, midt mellom Laksevåg og Fyllingsdalen. Her har man kort avstand både til Bergen sentrum og til områdene rundt. Vi har gode parkeringsmuligheter, og det er gode bussforbindelser både til Fyllingsdalen og til sentrum som kun er åtte minutter unna.

Vi tilbyr både kort- og langtidsleie. Alle leilighetene er fullt møblert og utstyrt med tanke på selvhushold. Nærmeste dagligvareforretning er også vår nærmeste nabo. Inkludert i leien er bl.a. strøm, internett, tv, parkering, samt ukentlig renhold med skift av håndklær og sengetøyskift hver 14 dag.

Leilighetene ligger i nærhet til turområder, fotballbane og idrettshall. I tillegg ligger det treningssentre i både Fyllingsdalen og på Laksevåg.

Leilighetene våre er helt perfekt for barnefamilier som skal på ferie til Bergen og restene av Vestlandet. Det er mange som bruker oss om et utgangspunkt for bilturene inn i våre vakre fjorder.

Vi har gode bedriftsavtaler, ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!

Ofte stilte spørsmål & svar

Har du spørsmål vedrørende hva vi kan tilby eller hjelpe deg med?

Kontakt oss

Finner du ikke svaret her, send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende prat!

Inkludert i leien:

Er strøm og TV inkludert i leien?

Ja, både strøm og TV-bruk er inkludert i leien.

Er internett inkludert i leien?

Både trådløst og fast internett er inkludert i leien. Kode for pålogging vil bli utlevert sammen med nøkkel.

Kan vi parkere gratis?

Vi har tre store parkeringsplasser hvor dere kan stå gratis. Dersom det skulle bli fullt på disse ber vi dere ta kontakt med oss.

Må vi ta med sengetøy og håndklær? 

Håndklær er inkludert. Håndklær blir bytter hver uke og sengetøy hver fjortende dag.

Må vi vaske leiligheten selv?

Ved opphold kortere enn syv dager, vasker vi leiligheten kun ved avreise. Dersom man bor lengre, vil vi vaske leiligheten ukentlig. Vi fyller da på med toalettpapir, oppvasktabletter/middel, kluter og kjøkkenhåndklede.

Må jeg betale depositum?

Hos oss slipper man å betale depositum. I enkelte/få tilfeller kan det allikevel bli stilt krav om depositum/garanti.

Bestilling av leilighet:

Kan jeg bestille leilighet over telefon?

Det kan du, men vi ønsker gjerne at du også sender oss en epost slik at vi kan bekreft din bestilling skriftlig.

Det er fullt hos dere på hjemmesiden og hos booking.com, hva gjør jeg?

Du kan gjerne sende oss en epost, bruke kontaktskjemaet eller ringe oss. Det hender vi har ledig leiligheter selv om de ikke ligger ute ledige på diverse bestillingstjenester.

Hvordan kan jeg betale for leiligheten?

Vi ønsker alltid å få betalt før- eller ved ankomst ved korte leieperioder. Dersom du skal bo lengre blir vi enig om hvordan leien betales.

Kan vi bestille overnatting for kun en natt?

Vi leier primært ut for lengre perioder og åpner kun opp for kortere opphold om vi har ledig. Det minste du kan bestille for hos oss er 2 netter.

Hvor ligger leilighetene?

Leilighetene ligger i Øvre Fyllingsveien 79 som er på Melkeplassen mellom Laksevåg og Fyllingsdalen.

Hvordan kommer jeg meg til dere uten bil?

Buss nr.19 er den eneste bussen som går forbi her. Denne går mellom (Galleriet) Olav Kyrresgata i sentrum og Oasen senter i Fyllingsdalen. Denne går ofte hele uken og tar ca. 10 minutter til sentrum. Du kan også ta buss fra Flesland, via Birkelandskrysset og Oasen. Kommer du med fly anbefaler vi taxi.